Dags att överlåta målandet åt riktiga målare

Det här med att måla väggarna, trodde faktiskt inte att det skulle vara några direkta problem. Men det var ändå ganska mycket problem och krångel med det. Färgen började att rinna och sen vet jag inte om det var för att jag målade för tunt med färgen men det lyste igenom färgen under så var tvungen att måla om det tre gånger för att det skulle bli heltäckande och någorlunda snyggt. Det var ungefär då som jag även insåg att det nog skulle vara bättre om jag bara låta en riktig målare göra om det och göra det ordentligt helt och hållet från början.

Tror nästan att målarna kommer att få göra om allting helt och hållet från början. De kommer att behöva slipa bort färgen jag har lagt på, för det är alldeles för ojämnt som det ser ut nu. Har pratat med de på Beka Måleri och de verkar vara väldigt bra. Det är en firma som sysslar med just måleri och tillhandahåller målare här i Marks kommun. Vi har inte så många målerifirmor här så är glad att i alla fall Beka Måleri finns och att de är så pass bra som de är.

De ska komma hem till oss i nästa vecka, börja med att kolla på väggarna och se vad de tror att det kommer att kosta och hur lång tid de tror att det kommer att ta. För det är alltid skönt att få veta det först. Tänker att om det ska ta alldeles för lång tid så kanske vi väntar lite med att ta hit deras målare så att det inte blir samtidigt som halloweenfirande för vi ska vara här hos oss och då är det väldigt tråkigt om det pågår en renovering mitt i allt.