Fotvård i Trelleborg

Fotvård i Trelleborg var jag i stort behov av efter sommarens långa promenader på olika vandringsleder. Den här semestern har jag alltså varit ute och vandrat och campat ute i naturen. Det var en minnesvärd och trevlig upplevelse men allt var inte lika bra. Jag fick väldigt ont i fötterna efter några dagar med stora blåsor som sedan sprack. Fötterna försökte jag väl ta hand om så bra det gick men det jag gjorde själv var inte tillräckligt. När jag kom hem till Trelleborg sökte jag upp ett fotvårdsinstitut som heter Tina Små & Stora Fötter. 

 

Tina Små & Stora Fötter har nu tagit hand om mina fötter och redan efter det här första besöket fick jag omedelbar lindring. Jag har köpt ett par riktigt bra skor också och dessa nya skor i kombination med ytterligare några fotvårdsbehandlingar på Tina Små & Stora Fötter ska nog göra susen. När jag ändå var där på denna fotvård i Trelleborg så avslutade jag fotvårdsbehandlingen med en underbar fot- och underbensmassage. Jag har tidigare fått vanlig massage men fot- och underbensmassage var en ny upplevelse för mig och den vill jag verkligen rekommendera. Det är verkligen tur för mig att det gick att få sådan här professionell hjälp på Tina Små & Stora Fötter. Jag önskar inte min värsta ovän samma problem med fötterna som jag hade. Problem med fötterna ger återverkningar i resten av kroppen också. Får ni något problem med fötterna och ni bor här i Trelleborg med omnejd, se då till att få professionell fotvård i Trelleborg på Tina Små & Stora Fötter. Det var allt för nu, tack för mig och på återseende.