Hur svårt ska det vara att välja köksluckor egentligen?

Så länge som vi pratade, funderade och diskuterade innan vi överens om att: 1. Att vi skulle renovera köket och 2. Hur vi skulle ha det. Det är inte lite pengar att lägga på en renovering så vi ville verkligen känna oss 200 % säkra innan vi började att göra något. Bara det här med att välja rätt köksluckor, haha, vet inte hur lång tid det tog egentligen. Hade aldrig kunnat tro att det finns så många olika sorters köksluckor. Och så försökte vi att göra det lättare genom att plocka bort de som var alldeles för dyrt och de vi verkligen visst att vi inte ville ha och tänkte att det skulle bli få kvar. Men det var fortfarande hur många som helst så vi fick sitta där och fundera över det hur länge som helst.

Vi visste ganska snabbt och var ganska enade i att vi ville ha köksluckorna vita. Det är stilrent och eftersom vi inte direkt kommer att renoverade köket igen under tiden som vi bor där så behövde vi något som vi kunde vara säkra på att vi inte kommer att tröttna på.

Företaget som fick hjälpa oss var Wastessons Lackering AB som specialiserar sig på köksrenoveringar och som har ett av de största utbuden av köksluckor. Men de var bra på att ge råd och jobbade väldigt bra också. Tveksamt om vi någonsin hade kunnat bestämma oss om vi inte hade haft dem som gett oss råd och som försökt att hjälpa oss att tänka på rätt sätt. Så all cred till de på Wastessons Lackering AB.