Det här med att anlita städföretag

Okej, jag har gjort det. Kalla mig lat om ni vill men jag har faktiskt anlitat ett städföretag. Tycker att det är så fruktansvärt tråkigt att städa. Att lägga så mycket tid på det. Och det går kanske att göra det ganska fort egentligen, om man bara dammsuger och dammar snabbt. Men ändå, jag har gett upp det, så nu ska de få städa åt mig.

Ringde till de på Ibrahimovic Städ städföretag i Sollentuna, som verkade vara bra utifrån vad jag läste på deras hemsida, och kollade vad det skulle kosta att städa hela hemmet. De sa att det är billigare först gången också som en provstädning för att man ska få se om det är något man vill fortsätta få hjälp med hjälp eller inte.

Och de har varit här hemma och städat en gång och det blev så bra. Betydligt bättre än när jag städar själv. Sen städar jag i och för sig alltid ganska slarvigt för att jag bara vill att det ska bli rent och klart så snabbt som möjligt. Men de från städföretaget nu var verkligen duktiga. Och jag vet att jag egentligen kanske inte borde låta ett städföretag städa åt mig, jag borde göra det själv och inte vara så lat. Men det blev väldigt bra med jobbet som de på Ibrahimovic Städ utförde, så kommer att fortsätta ta deras hjälp. Oavsett vad andra tycker. Det är faktiskt mitt hem och mina pengar och de gör jag vad jag vill med.