Snygga tak och golv gör mycket

Ett snyggt golv gör mycket för ett rum. Det är något som många verkar glömma bort, både golvet och taket är något som gör stor skillnad men som likväl många verkar glömma. Själv tycker jag att det är snyggt att i alla fall ha taket i en ljus färg, gärna vitt, eftersom det får det att se så mycket högre ut. Mörka färger förminskar och ljusa färger förstorar så har man små rum är det alltid bäst att välja ljusa färger.

Jag är noga med hur vi har det i vårt hus och hade över golvläggare som fick ta ut och lägga om golvet i hela vardagsrummet för att det inte var rätt sorts plankor. Min man tyckte nog att jag var lite jobbig och att det var snyggt från början också, men han låter mig hållas. Det är vår deal, jag får renovera och göra om inomhus så får han göra vad han vill i garaget och med bilen. Så jag anlitar golvläggare och han köper nya verktyg. Både blir nöjda och än så länge så fungerar det bra.

Däremot så sa han till när jag skulle välja firma att den jag tänkte välja inte alls var bra. Att vi skulle ta hjälp från Löfgrens Golv & Kakel i Grythyttan AB istället, för att de tydligen var så mycket bättre. Och jag måste ju låta honom ha något att säga till om och jag visste dessutom inte så mycket om något av företagen mer än lite jag läst om dem på deras hemsidor. Men det blev golvläggare från Löfgrens Golv & Kakel i Grythyttan AB som han ville och han är nöjd med golvet nu också. Tycker att det är snyggt trots att han fortsätter säga att det var snyggt redan innan renoveringen också.