Jag fyllde en hel container med skräp

Hej igen allihopa och det är roligt att ni kommit in till min blogg för att se vad det blir för inlägg jag skriver idag. Jag tänkte att jag ville berätta för er att jag äntligen har fått röjt ur huset på massa skrot och skräp och det var på tiden. Är det inte konstigt hur många saker man samlar på sig? Källaren var fylld till bredden med massa saker som jag en gång i tiden tänkte att det kunde vara bra att ha. Det finns ett företag inom återvinning i Karlshamn som heter Bromölla Skrot & Containerservice AB, och det var till dem jag vände mig när jag tog ett beslut att göra en storstädning.  

Av dem hyrde jag en container och dessutom kom de hem till mig och tog hand om en del skrot som inte fick plats i containern. Jag kan väl säga som så att den första semesterveckan hade jag inga sysselsättningsproblem men det var ändå bra att jag tog mig tiden som krävdes för att få röja ur källaren för nu behöver jag inte längre få ångest, för alla grejer som stod och samlade damm är borta. Bromölla Skrot & Containerservice AB är ett företag både för oss som vill få hjälp med återvinning i Karlshamn och för er som vill få hjälp med återvinningstjänster i Bromölla, Olofström, Ronneby och Sölvesborg. Medarbetarna hos Bromölla Skrot & Containerservice AB har flera år av erfarenhet av att jobba inom återvinning i Karlshamn med omnejd och vet ganska bra vad det är som efterfrågas. Bland annat så är det här med containrar en sådan sak som många vill få hjälp med och om du bestämmer dig för att hyra en container eller få hjälp med annat inom återvinning så kan du alltid höra av dig till det här företaget.