Vilken lyft det blir med stenläggning

Det finns så mycket som spelar in i att skapa och upprätthålla en vacker trädgård. Det är inte bara det att du ska kunna plantera blommor och andra växter utan du ska kunna hålla efter det också. Sen är det alltid snyggt att ha en stenbelagd gång genom trädgården och tomten också, som förhöjer allting. Stenläggning gör otroligt mycket, men det är väldigt många som glömmer av att göra det. Eller om de struntar i det. Vet i alla fall att jag ser alldeles för många trädgårdar som är fina men som skulle kunna vara helt fantastiska om de bara hade tagit lite tid för stenläggningen.

När vi anlade vår trädgård var vi noggranna med att planera hur gångarna skulle gå och i vilken sorts sten det skulle vara och allt sådant som hjälper till att göra det snyggt. Vi hade hjälp från firman IM-ProffsMan som har sitt främsta fokus på trädgårdsarbeten och stenläggning och de höll med oss om att trädgården skulle bli väldigt mycket finare när vi såg till att anlägga gångar också istället för att bara göra det genom att plantera blommor och buskar och andra växter.

Vi har nu en gång som leder fram till en lite uteplats med ett litet bord och några stolar ute i trädgården också, det var de på IM-ProffsMan som kom med den idén och vi föll för den direkt. Tyckte att det lät hur bra som helst och nu i efterhand är jag verkligen glad att de kom på det. För då har vi inte bara stenläggning av gångarna utan även av uteplatsen och det knyter samman allting så mycket bättre.